Ingrid Walkers

Page

ingrid-walkers

Ik ben Ingrid Walkers.

In 1987 heb ik bij Stichting Pergamijn de opleiding tot Z-Verpleegkundige afgerond. Aansluitend heb ik 23 jaar mensen met een (meervoudige) verstandelijke beperking begeleid in diverse woonvoorzieningen bij Stichting Pergamijn.
In 2013 heb ik gewerkt bij SGl met mensen met een niet aangeboren hersenletsel (nah).

De afgelopen 10 jaar ik diverse opleidingen afgerond, gericht op affectief contact, massage en lichaamstherapie. Hier heb ik de onmisbare kracht van affectiviteit aan den lijve ervaren en verder ontwikkeld.

Sinds november 2014 heb ik een eigen praktijk voor  affectieve verbinding voor mensen met een (meervoudige) beperking.

Mijn aandacht en kwaliteiten richten zich op sociaal/emotionele ondersteuning van mensen die min of meer kwetsbaar en afhankelijk in het leven staan. Het is mijn wens om tegemoet te komen aan hun basisbehoefte aan contact en communicatie d.m.v. lichaamstaal. Als ik affectieve aanraking of massages geef, wil ik een veilige haven voor hen zijn. Zodat ze zich vertrouwd voelen bij mij. Biej Ing.

Mijn werk heeft belangrijke raakvlakken met methodieken zoals: Affectief bewuste benadering, PDL, Gentle Teaching, Heijkoop e.a. Relevante informatie vindt u onder het kopje “links”.

Met veel voldoening lever ik mijn bijdrage aan hun welzijn:
Contact, ontspanning, rust en vreugde in hun dagelijks leven.